Vulcanizare Camioane

Aria de VULCANIZARE si SERVICE ROTI are o capacitate dubla fata de o vulcanizare obisnuita. Fie ca aveti un turism sau un camion, la noi rezolvati orice problema!

Montarea, echilibrarea si indreptarea jantelor se poate face chiar la sediul nostru! Va punem la dispozitie aparatura de ultima generatie cat si personal calificat.

Avem in dotare doua masini de jantat/dejantat special concepute pentru a proteja chiar si cele mai scumpe si pretentioase jante de pana la 22".

Spalatorie Masina

SPALATORIA AUTO este dotata cu 6 rampe de spalare turisme, 3 rampe pentru microbuze si 2 rampe pentru camioane sau autocare.

Solutiile ecologice folosite sunt produse in Italia (MAFRA) si Belgia (KENOTEK).

Spalarea masinilor se face fara atingerea directa a personalului. Carpele folosite la stergere sunt intotdeauna noi si de cea mai buna calitate!

Suntem profesionisti in tot ceea ce facem. Va asteptam sa va convingeti!

Service Roti Camioane

Prelungim durata de folosire a anvelopei de camion sau de tir cu pana la 25.000 - 30.000 km fara a afecta rezistenta acesteia in niciun fel prin procedeul de REGROVARE.

Orice anvelope de camion sau de tir, atat cele de directie cat si cele de tractiune, ce au imprimat de catre producator termenul REGROVABLE pot fi supuse procesului de regrovare. Aceasta interventie se poate face o singura data si nu necesita demontarea anvelopei.

Suntem profesionisti in tot ceea ce facem. Va asteptam sa va convingeti!

Spalatorie Autocare

Suntem printre putinele spalatorii auto din Bucuresti care au o incinta cu inaltimea de 8 metri. SPALATORIA AUTO este capabila sa suporte camioane si autocare cu inaltimea de pana la 8 metri.

Personalul calificat poate face fata oricarei provocari. Am reusit cu succes sa curatam masini de mare tonaj ale unor firme ca Apolodor sau Apa Nova Bucuresti.

Jeturile folosite (KARCHER) sunt echipate cu boiler pentru incalzit apa instantaneu pana la 90 de grade. La noi iarna este ca vara!

Spalatorie Autocare

Sectiunea de vulcanizare si service roti este echipata cu aparatura performanta si de cea mai buna calitate.

Dispunem de doua masini de echilibrat, complet automate, prevazute cu afisaj LCD.

Vulcanizarea este dotata si cu doua masini de jantat / dejantat turisme, microbuze, jeep-uri (special concepute pentru a proteja chiar si cele mai pretentioase jante de pana la 22").

Suntem profesionisti in tot ceea ce facem. Va asteptam sa va convingeti!

Vulcanizare Camioane

Aria de VULCANIZARE si SERVICE ROTI are o capacitate dubla fata de o vulcanizare obisnuita. Fie ca aveti un turism sau un camion, la noi rezolvati orice problema!

Prin procedeele si serviciile oferite de firma noastra economisiti bani si timp, nemaifiind nevoie sa achizitionati anvelope care, in unele cazuri, ajung la sume foarte mari.

Vulcanizarea este dotata cu un aparat REMA TIP-TOP de regrovat anvelopele de camion.

Suntem profesionisti in ce facem!

Supraveghere Video

SUPRAVEGHERE VIDEO non-stop pentru spalatoria auto si vulcanizare. Supravegherea video este realizata de 9 camere ce functioneaza continuu 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Masina dumneavoastra este in deplina siguranta cu noi! Nu trebuie sa va faceti nicio problema legata de siguranta sa si a bunurilor aflate in aceasta.

In sediul firmei se afla in permanenta o persoana delegata sa rezolve orice eventuala problema sau nemultumire pe care o aveti legata de serviciile noastre.

INFORMATII

SC SIVECO AUTO SRL

Adresa
Telefon
Mobil (Orange)
Mobil (Cosmote)
E-mail
Splaiul Unirii, numar 289 A, sector 3, Bucuresti
021 346 06 62
0744 565 007
0744 565 560
office@siveco-auto.ro

FORMULAR DE CONTACTHARTA

Harta Spalatorie Auto

Puncte de reper:

  • Intre Podul Vitan Barzesti si Podul Mihai Bravu
  • Intre reprezentanta Auto Cobalcescu si Toyota
  • Targul de masini Vitan se afla la 400 m fata de spalatorie

Va asteptam!